Cooking is like love.
It should be entered into with abandon or not at all.

– Harriet van Horne

Een nieuw begin

Pasen 2014
“In de Bijenkorf kocht ik vorige week twee Cupcake magazines. De covers zagen er zo leuk en kleurrijk uit, ik kon ze niet laten liggen. “Zou ik dit ook kunnen?” Na een aantal fiasco’s in ons oude huis had ik besloten de bakblikken maar in de kast te laten. De simpelste cakes mislukten en koekjes brandden hopeloos aan… Ook na de verhuizing had ik de wil nog niet gevonden om het bakken weer op te pakken. Was dit misschien het keerpunt? Nog wat onzeker kocht ik voor die eerste stappen wat mixen voor cakejes en botercrème en besloot ook een recept uit een van de magazines uit te proberen. En die eerste echt zelfgemaakte cupcakes waren een daverend succes! De bakkersvloek was verbroken en dit smaakte naar meer…”

We zijn inmiddels vele jaren en ervaringen verder dan die zonnige Paasmiddag in april. Na zoveel positieve reacties en “Hier moet je echt wat mee doen”s, besloten we er ook echt wat mee te doen. En zo ontstond A Spoonful of Sugar uit de liefde van twee mensen voor lekker eten en voor fotografie.

Aangenaam

Sofie is het brein achter de culinaire creaties. Gewapend met een aantal handboeken voor desserts en patisserie leerde ze zichzelf de basistechnieken, waarop ze nu op een steeds professioneler niveau varieert. De voornaamste inspiratie vindt ze in de mensen waarvoor ze haar gerechten ontwerpt: het lievelingssnoepje uit iemands kindertijd, de hunkering naar een zomers ijsje op een winteravond, een lievelingskleur, het ontwerp van een geboortekaartje. Overal haalt ze de bouwstenen vandaan om tot een geweldig concept te komen.

 Net buiten beeld, achter het oculair van de camera, schuilt Paul. Vanuit zijn artistieke achtergrond en met een enorme passie voor grafisch ontwerp en fotografie geeft hij richting aan de ideeën en concepten. Hij ontwerpt en bouwt de rekwisieten voor de sweet tables en buffetten, is de trouble shooter en bedenker van oplossingen en legt de mooiste projecten vast op de gevoelige plaat. 

 A Sweet Deal

A Spoonful of Sugar is een klein bedrijf met een groot hart. We geloven in eerlijke smaken, met eerlijke ingrediënten voor eerlijke prijzen. Creaties die er niet alleen prachtig uitzien, maar hun zoete belofte ook helemaal waarmaken. We garanderen sensationele producten voor ieders smaak en naar ieders wens. Elk koekje en dessert, elke taart en elk buffet wordt tot in het kleinste detail en met de grootste zorg uitgewerkt.

Vertel ons uw wensen en wij laten ze in vervulling gaan!