Making a person smile can change the world.

Maybe not the whole world, but their world!

Love is Sweet

Van cupcake tot sweet table

Alles wat je kan vieren moet je vieren en of je dit nu bescheiden wil doen of groots aan wil pakken, A Spoonful of Sugar biedt voor elk feestje een passende oplossing. Van het leveren van een een klein aantal cupcakes tot het opzetten van een volledig toetjesbuffet volgens eigen gekozen thema, bij ons ben je altijd aan het juiste adres.

 Hoe werkt het?

Aangezien er bij het plannen en organiseren van grotere evenementen (vanaf ca. 20 personen) wel het één en ander komt kijken, is het raadzaam om deze zo’n 2 maanden van tevoren met ons af te stemmen. Is de datum nog vrij in de agenda, dan maken we een (telefonische) afspraak om door te nemen wat voor formule, welke gerechten, hoeveel personen, welk thema en niet te vergeten welk budget je in gedachten hebt. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar inspiratie en komen we samen tot het gerecht of buffet dat perfect past bij jouw feest!

Financieel Gezien

Wanneer de gerechten en de formule definitief zijn bepaald, ontvang je van ons een offerte. Omdat elke opdracht anders is, zal ook elke prijsopgave anders zijn. Om je een idee te geven van wat je kan verwachten, zijn onder het kopje Menu wat prijzen opgenomen ter indicatie.

Ga je akkoord met de offerte, dan gaat het allemaal gebeuren! Je ontvangt een factuur met het verzoek de helft aan te betalen en daarmee de bestelling definitief te bevestigen. Op de afgesproken datum kan je de bestelde gerechten bij ons ophalen. Je kan ze natuurlijk ook laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn € 12,50 binnen een straal van 10 km vanaf onze bakkerij in Sliedrecht. Daarbuiten geldt een tarief van 59 cent per gereden kilometer.

Hou er rekening mee dat er ook borg en huur gerekend kan worden wanneer je voor het opzetten van een Sweet Table gebruik wil maken van onze accessoires.

+31 (0)6 387 50 814 | info@aspoonfulofsugar.nl | KvK 65095049