What could be more important than a little something to eat?

– Winnie the Pooh

Unieke Smaken

Alles wordt een stuk leuker en lekkerder met een zoete noot. Een verjaardag, een bruiloft, een receptie of gewoon de zaterdagmiddag, A Spoonful of Sugar maakt er altijd iets bijzonders van. Verrassende smaken, originele combinaties en verse, waar mogelijk biologische ingrediënten vormen de basis voor onze handgemaakte recepten. We gaan altijd voor pure smaak!

In ons menu vind je een selectie van de verschillende mogelijkheden. Staat jouw smaak er niet bij? Dan maken we die toch gewoon! Geen idee is te gek: wij ontwerpen er een cupcake, taart of koekje bij. Ook glutenvrij, suikervrij of lactosevrij is voor ons geen enkel probleem. Heb je toch liever hartig? Ook die uitdaging gaan we graag aan.

Onze Prijzen

Gelegenheidsgebak en Sweet Tables ontwerpen we graag helemaal op maat en samen met jou. Elke opdracht is uniek en de prijzen kunnen daarom variëren, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Naar aanleiding van een oriënterend gesprek maken we een persoonlijke offerte op, die helemaal is afgestemd op jullie evenement en thema. 

Hieronder enkele indicatieve prijzen:

Cupcakes : vanaf € 3,00 per stuk
Cupcakes speciaal thema : vanaf € 3,30 per stuk
Glutenarme, suiker- of lactosevrije cupcakes : vanaf € 3,75 per stuk

Individuele taarten : vanaf € 5,00 per persoon
Gestapelde (Bruids)taarten : vanaf € 6,50 per persoon
Koekjes : vanaf € 1,95 per stuk 
Desserts : vanaf € 3,50 per stuk
Sweet Tables : vanaf € 11,00 per persoon

De genoemde bedragen zijn exclusief borg en huur van servies, bestek en andere versierselen en exclusief kosten voor bezorgen en ophalen.

Neem voor het plaatsen van losse bestellingen altijd even contact op met ons. Omdat we geen vaste winkel hebben, hanteren we voor verschillende hapjes minimale bestelhoeveelheden. Ook zijn niet alle smaken in alle seizoenen verkrijgbaar. Graag komen we samen met jou tot een leuke mix!